Billy maakt zich zorgen om Jessie

Billy maakt zich zorgen om Jessie

Jessie zit niet zo lekker in zijn vel zoals we gisteren al omschreven. Jeroen ging met hem het gesprek erover aan maar bij meerdere bewoners is het opgevallen dat er iets aan de hand is. Zo ook bij Billy. Zij besprak het afgelopen avond met Romy.

Ik zie dat er wat met hem is begint Billy het gesprek. Het valt mij op dat Jessie met iets zit en dat laat mij niet geheel koud. Ik voel me nu goed en ik ben niet onmenselijk, ik vind het niet fijn om hem zo te zien. Aan de andere kant is het mijn pakkie aan niet meer gaat ze verder. Romy is het met haar mede bewoner eens. En begrijpt wel dat ze het vervelend vindt om Jessie zo te zien. Het is een goede jongen gaat ze verder. Ik denk dat er meer speelt dan dat hij zegt reageert Billy. Misschien is hij wel het verkeerde pad ingeslagen voegt ze eraan toe. Ook hier is Romy het mee eens, maar de twee dames zullen niet zeker weten wat er met Jessie is tot hij dit zelf vertelt. De grote vraag is alleen gaat hij dit doen en wat is er aan de hand?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Margriet at 14:07

  Jessy heeft zijn boot niet laten afpakken. Hij heeft hem gewoon niet meer nodig. Dus het komt hem allang goed uit.En Billy hoopt dat het niet zo goed gaat met Demi. En maakt zich alleen maar zorgen om zichzelf. Hypocritisch ding. En Jessy is al geen haar beter.

 2. Jenny at 10:56

  Natuurlijk moet hij blijven, jessie is de enige die het kijken nog enigzins redelijk maakt met zijn ondernemingsdrang, wat hem ook steeds lukt en zijn humor en doorzetting, petje af. Mijn advies is laat Billy eens stoppen met iedereen tegen hem op te zetten en elk moment aan te geven dat ze het penthouse een andere bestemming wil geven,met haar leugens, ze heeft hem al zijn boot afgepakt, kortom haar nomineren en eruit stemmen, dan krijg je vanzelf weer een betere sfeer. En Jessie ga ervoor….

 3. Anna at 09:26

  Jessie heb het wel gehad .en ik denk dat het beter is als hij er zelf uit gaat
  Net als boyd .en dan Billy op de bank die er ook uit bas mag ook gaan is ook niks meer aan en zet er nieuwe bewoners in en graan 2 bewoners steeds er uit is beter om naar te kijken

 4. ikkem at 09:10

  Blijkbaar in Utopia is niet normaal de hersenen te gebruiken, als je toevallig dit doet maak je iedereen uitermate bezorgd. 😉

 5. maria at 08:57

  meschien ze ogen geopend en dat dit niet meer de plek is waar hij graag wil zijn.zo gezellig is het nou ook niet meer voor camal het zelfde wordt saai veel niet leuke of vriendelijke bewoners.

 6. anneke at 08:53

  Aandacht aandacht en nog eens aandacht dat is wat hij wil.
  Op deze manier hoopt hij erin te blijven .
  Binnen kort weer stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *