Jeroen gaat het gesprek aan met Jessie die niet lekker in zijn vel zit

Jeroen gaat het gesprek aan met Jessie die niet lekker in zijn vel zit

Jessie lijkt vandaag niet zo lekker in zijn vel te zitten. Hij is vandaag wat stilletjes en maakt hier en daar een scherpe opmerking. Als hij na het avondeten op de bank zit spreekt Jeroen hem aan. Het valt ook hem op dat er iets met Jessie is. Je vindt het allemaal wel goed he, vandaag begint Jeroen het gesprek. Ik denk gewoon over veel dingen na reageert Jessie. En geeft aan dat hij veel dingen van ver ziet aankomen en graag is voorbereid op de situaties die gaan komen. Ik houd niet van verrassingen benadrukt hij.  Jeroen begrijpt zijn mede bewoner wel en geeft aan dat hij in zo’n situatie juist opstandig wordt. Maar Jessie maakt het vandaag allemaal niks uit. Hij is druk bezig met zijn gedachtes maar wat die gedachtes precies zijn dat houdt Jessie voor zichzelf.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:37

    Hij zit met zijn gedachte bij z’n meisje .
    Vind hij het de moeite waard om nog met het meisje door te gaan want dan mag ze niet meer komen .
    Waarom heeft hij de telefoon mee naar bed , is het zijn telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *