Romy geloofd niet dat Jessie echt verliefd is

Romy geloofd niet dat Jessie echt verliefd is

Billy zit met Romy bij het rokersbankje te kletsen. Dan begint Billy plotseling weer over Jessie. Ik denk dat als hij echt verliefd is, hij eerder weg zal gaan. Romy kijkt haar bedenkelijk aan. Dat denkt Cemal ook gaat Billy verder. Maar Romy heeft haar twijfels. Ze gelooft niet zo in de verliefdheid die Jessie toont voor de hele jonge bezoekster. Ik vind het too obvious benadrukt ze. Billy geeft laat weten het alleen maar fijn te vinden als Jessie het Utopia terrein zou verlaten. Eerst maar zien, dan geloven  reageert Romy daaraantoe. Als hij echt gek is gaat hij eerder weg. Dat zou voor mij alleen maar goed zijn gaat Billy verder. Denk jij dat Jessie in staat is om voor de liefde Utopia te verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:25

    Wat moet Jessie met de telefoon op bed, moet hij dat jonge meisje welterusten zeggen.
    Hij ging zo te zien al om tien uur naar bed, echt kinderbed tijd.
    En Billy houw op over het doet me niks, je heb het de hele dag over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *