Kevin en Cemal missen diepgang in de groep

Kevin en Cemal missen diepgang in de groep

Al enige tijd had Cemal het gevoel dat Kevin hem niet mag en daarom is Cemal vorige week op hem afgestapt om te vragen wat er aan de hand is. De twee hebben toen een goed gesprek gehad waarna de lucht was geklaard. Ondanks dat Cemal’s probleem met Kevin is opgelost besprak hij vandaag met zijn vriendin dat hij last heeft van een dipje. Niet veel later raakt Cemal met Kevin in gesprek. Kevin geeft hem een compliment. Hij vindt dat Cemal na hun gesprek positief is veranderd. Je bent heel rustig en relaxt voegt hij eraan toe. Cemal is blij met de complimenten van Kevin en geeft aan dat hij zich ook beter voelt. Maar ik heb wel af en toe een dip gaat hij verder. Ja je zit hier lang antwoordt Kevin. Cemal vraagt zich hierdoor af wat hij nog in Utopia wil doen. Ik wil graag kijken naar het grotere plaatje gaat hij verder. Ik wil mensen om me heen die mij omhoogtrekken voegt hij eraan toe. Op dit moment mis ik dit soort mensen om zich heen. Kevin kan zich hierin vinden, ook hij mist diepgang. Iedereen doet hetzelfde hier. Ik heb het er best moeilijk mee rond Cemal af. De twee missen diepgang en hebben zo nu en dan hun twijfels over de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *