Demi barst in huilen uit na het centraal

Demi barst in huilen uit na het centraal

Tijdens het centraal van vandaag is de tweeling in een aantal discussies belandt. Vooral de discussie met René over het gebruik van de computers maakt hen erg boos. Ze vinden het vervelend dat ze altijd achteraf op dingen worden aangesproken en hebben het gevoel dat de hele groep tegen hen is.  Vlak na het centraal barst Demi dan ook in tranen uit. Ik weet niet precies waarom ik huil, maar ik ben het gewoon zat snikt ze. Romy en Billy snellen naar haar toe om haar te troosten en te knuffelen. Demi bespreekt met haar mede bewoners dat het haar allemaal even teveel wordt. Ook Jessie komt bezorgd bij haar kijken en geeft haar een dikke knuffel. Iedereen huilt wel eens zegt hij tegen haar. Billy en Romy adviseren haar om alles eruit te gooien. Alles komt goed benadrukt Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *