De discussie met Demi en Fay heeft René heel wat losgemaakt

De discussie met Demi en Fay heeft René heel wat losgemaakt

De eerdere discussie van René en de tweeling heeft ook bij hem wat losgemaakt. Hij is nog altijd gefrustreerd door het gedrag van zijn mede bewoners. Het is die shotgun mentaliteit. Gisteren zaten ze als twee koninginnen achter de computer zegt hij tegen Karin. Het stoort mij enorm dat de twee een arrogante houding aannemen en geen rekening houden met de rest van de bewoners voegt hij eraan toe. Karin kan zich wel vinden in de frustraties van René. Volgens haar zijn Demi en Fay erg jong en is dat aan hun gedrag te merken. Karin vindt dat Fay en Demi zich anders gedragen dan in het begin. Voorheen waren de meiden liever en ze vindt het jammer dat dat veranderd is. Ook Jessie merkt dat hij zich soms stoort aan de meiden en dat hij ze niet altijd even leuk vindt. Ik twijfel vaak of ik ze ergens op moet aanspreken, omdat je er dan vol van langs krijgt. Lief zijn ze niet voegt ze eraan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 15:19

    Ik snap niet van deze tijd je hoeft toch niet alles te grdogen om dat ze jong zijn.In de maatschappij zouden ze wel anderw piepen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *