De Utopia markt van vandaag is begonnen!

De Utopia markt van vandaag is begonnen!

Kevin leidt vandaag de Utopia markt en dat is niet onopgemerkt gebleven, alles moet volgens plan verlopen. Vanochtend stond hij al vroeg op om de laatste voorbereidingen te treffen.
Als de nieuweling Madilia rustig van haar broodje zit te genieten, rent Kevin in rondjes om haar heen. Met vuilniszakken in zijn ene hand en een stoffer en blik in de andere blijft geen hoekje onaangetast.
Ook de andere bewoners moeten aan de slag. Zo stuurt hij Cemal op het snoep af vandaag. Hang de zakken maar op in die rekken en de spekjes mag je uitdelen voegt hij eraan toe. Maar voor hij zijn zin af kan maken rent hij wl door naar de volgende bewoner. Jeroen zit rustig achter de computer zijn mails te bekijken als Kevin hem aanspreekt. Ik weet niet of je belangrijke mailtjes hebt maar de markt is prioriteit nummer een benadrukt hij. Je staat vandaag bij Jacco. Je mag hem helpen met de hamburgers vervolgd hij. Kevin loopt vervolgens door naar de toiletten die hij zelf schoonmaakt. Als Kevin langs Jessie loopt roept Jessie dat als hij zijn kale hoofd ziet hem wil aaien. Kevin lacht en loopt weer verder. Karin stuurt hij op de broodjes af, waar hij Chipp eerder al naartoe stuurde.
De markt staat bijna klaar. De bewoners vliegen door de loods om alles strak te trekken. Nog heel even en dan gaat het terrein open voor weer een enorme groep bezoekers. Inmiddels is de markt begonnen en hopen we op een goede dag voor de bewoners!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. anneke at 16:07

  Zag een bekend iemand staan , nee niet lopen
  Ze stond er weer bij Jessie , hij had niet veel aandacht voor zijn kopers.
  Hij zei ook nog als ik hier uit ga ga ik bij mijn ouders wonen tegen het meisje.

 2. Else at 16:00

  Goed bezig Kevin!
  Waarom doet Jessie zo passief? En waarom wordt hij niet aan het werk gezet?
  Jessie heeft niet meer de juiste spirit. En hij wil zelf de lakens uitdelen waar iedereen dan gehoor aan moet geven.

 3. ikkem at 13:20

  Wel is te Merken dat volgens Kevin Jessie niets hoeft te doen, niet zo lang geleden heeft hij met Jaco hamburgers project gestart, dan is wel te verwachten dat hij die hamburgers bakt en niet Jeroen.

 4. Anna at 12:13

  Ik vind het daar heel vies ze wassen hun handen niet zitten steeds het haar goed te doen en het is zo duur k op alle ie zooi met verf zo slecht .en ik zou geen ijsje nemen daar en waar is de waren wet om te kijken .nou nergens ze doen maar met voetsel
  Ik snap er geen moer meer van .

 5. Ria at 11:39

  Het is toch van de gekke als je een dag moet knallen dat de mailtjes belangrijker zijn.Nee Jeroen valt me ook echt tegen en dat voor een eigen baas, dat was hij zegt hij steeds geen wonder dat hij in Utopia zit.Zo kan je het niet verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *