Heeft Fay een onderbuikgevoel door Chipp?

Heeft Fay een onderbuikgevoel door Chipp?

De Utopia markt is net gestart. Fay heeft wat eerder een gesprek met Chipp gehad en aan hem vertelt dat ze een onderbuikgevoel heeft. En besluit dit verder met Romy te bespreken. Weet je wat hij zei? Dat zijn vlinders voor mij lacht Fay. Romy antwoordt dat ze dit onderbuik gevoel ook heeft . Maar waar dit gevoel nu vandaan komt weten de twee niet. Soms heb je dat gewoon vervolgd Romy terwijl ze met Fay de markt verder afstruint. De twee lopen naar Demi en vragen aan haar of ze hier ook last van heeft. Ze schudt met haar hoofd. Romy vertelt dat Billy vanochtend ook al last had van dit onderbuik gevoel. Zij denkt dat er iets staat te gebeuren vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *