Een bezoeker doet een huwelijksaanzoek tijdens de Utopia markt

Een bezoeker doet een huwelijksaanzoek tijdens de Utopia markt

De Utopia markt is in volle gang en het goede weer helpt er goed aan mee! Het is vrij druk in de mini samenleving.

De Music, Art & Food markt is dus een succes. Het slot van de bar werd vanochtend al door Bas verwijderd, Romy schenkt verfrissende drankjes aan de bezoekers die langzaamaan het terrein opkomen. Cemal geniet ondertussen van zijn rol als Utopia gids en geeft een rondleiding door de loods en het terrein. Madilia staat samen met Beau in de keuken om pannenkoeken te bakken. De candyshop is helemaal omgetoverd tot snackbar Luifel 4.0 waar Jacco en Jeroen samen hamburgers staan te bakken. Op het podium staat een band om de bezoekers te vermaken. Tussen de optredens door vraagt Billy de aandacht aan de bezoekers. Ze overhandigt de microfoon aan een man uit het publiek, die op zijn beurt zijn vriendin uitnodigt het podium te betreden. In de brandende zon gaat hij op zijn knie zitten en stelt haar een vraag wil je met me trouwen. Het antwoord was een volmondige ja. Demi en Bas maken hun eigen feestje bij Baas Beach. De bezoekers kunnen een heerlijk koud drankje halen bij Bas en ondertussen kijken naar de promotie voor de grote Utopiaanse Lip Sync Battle. Demi, Fay en Romy doen hun versie van de titelsong van Utopia Say Heaven, Say Hell van Miss Montreal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *