Het resultaat van de Utopia markt is bekend!

Het resultaat van de Utopia markt is bekend!

Gisteren was er de Utopia markt, de dag verliep geslaagd. Nadat al het geld geteld is is het tijd om het resultaat op te maken. René licht de gehele groep in, wat heeft de markt opgebracht?

René vertelt wat er allemaal verdiend is met de verschillende producten en diensten, onderaan de streep heeft de markt bijna € 16.000,- opgeleverd. Daar gaat echter nog wel circa € 6.000,- aan kosten vanaf en dit betekent dat er een brutowinst van ongeveer € 10.000 is behaald met deze markt. Le Luifel 4.0 heeft vandaag het meeste geld omgezet, namelijk € 2.278,- Een goede stap dus dat deze weer terug is. Dan neemt Jessie nog even het woord. Ik wil namens, mijzelf en ik denk namens ons allemaal, Kevin bedanken. Ik vind ook dat je even moet gaan staan gaat hij verder. Kevin staat op en er volgt vervolgens een applaus. De markt is echter wel de laatste die Kevin heeft georganiseerd, want hij draagt het stokje officieel over aan Beau en Chipp.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:27

    Hoe komt het dat hun de zelfde dag al een begroting hebben en bij Jessie was het meestal 2 of 3 dagen.
    En als er binnen kort een boekhouder komt mag Jessie wel uit kijken voor zijn rekeningen dat die veilig zijn.
    Zit natuurlijk veel achter de computer om het te verbergen, maar een goede boekhouder moet alles goed door kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *