Jessie en Billy hebben alweer vroeg onenigheid met elkaar

Jessie en Billy hebben alweer vroeg onenigheid met elkaar

Een nieuwe dag is begonnen en Jessie zit al vroeg klaar voor het centraal. Hij is een beetje aan het dollen met Bas. Niet veel later meldt ook Billy zich bij de grote tafel, ze is op zoek naar een aansteker. Jessie, die sinds gisteren erg vrolijk is maakt ook een dolletje met de haar. Watb later lopen de twee  gezamenlijk richting de rokersbank. Daar eenmaal aangekomen vraagt Billy Jessie om normaal tegen haar te doen en te stoppen met prikken. Want ik prik terug en keihard ook waarschuwt ze hem. Wow, is dat een bedreiging reageert Jessie. Waarna Billy Jessie vraagt om gewoon relaxt tegen haar te doen. Ik heb je niets misdaan voegt ze eraan toe, maar volgens Jessie zijn daar de meningen over verdeeld. Billy vertelt daarna dat ze het gevoel heeft dat hem iets dwarszit waar hij niet over wil praten. Op dat moment legt Jessie zijn pak shag naast zich neer en loopt hij weer terug richting de loods. Goed zo, vooral uit mijn buurt blijven, heel ver zegt Billy hem nog na, maar er volgt geen reactie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. maria at 15:51

  Peter en Els jullie hebben helemaal gelijk.Een vriendin (zoals in dit geval nu jessie en demi) mogen dan niet meer het terrein op.Als ze het eerlijk willen doen dan moeten ze een lijn trekken wat ze bij Benji en Bjorn hebben gedaan.Dus dan mag Demi niet meer het terrein op. Ze mag met haar 16 jaar nog niet eens alleen het terrein op komen. Dus programma makers jullie weten wat te doen!!

 2. Els at 09:32

  John de Mol zei in het programma RTL night dat je alles mocht zien en horen dat was het eerste jaar ook, maar nu krijgen we veel bomen, koeien etc te zien bij ruzie’s, als ze over elkaar kletsen etc. Dat was het eerste jaar niet, ook vriendinnen mochten het terrein niet op, maar nu kan alles, ook mochten ze geen muziek opzetten, na een aantal maanden hoorden ze voor het eerst muziek er werden toen vele tranen gelaten

 3. Peter at 08:52

  Absurd ook dit! Jessie denkt dat ie zijn enthousiasme en vlinders omtrent Demi kan delen of uitspreiden over Billy. Wat een rare snuiter is het. Goed zo Billy, afkappen direct aan het begin! Over en uit en doorrrrr……

  • Ina at 13:54

   Je ben zeker vergeten. Wat billy allemaal heeft geflikt met ruud. In en buiten utopia. En ja nu gaat het net iets anders als mevrouw wil. En ze laat haar ware karakter zien. Billy is geen betrouwbaar persoon. Ze praat met 2 monden. Snap nog steeds niet dat iemand eens opstaat om haar de waarheid te vertellen.

 4. Els at 08:45

  Als Jessie iets met Demi krijgt mag zij het terrein niet op. Benjamin had ook iets gekregen met een bezoeker en die mocht niet meer komen, maar ja het is Jessie die alles voor mekaar krijgt. Wat niet eerlijk is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *