Beau en Linda willen het schoonmaakrooster aanscherpen

Beau en Linda willen het schoonmaakrooster aanscherpen

Een nieuwe dag in de mini samenleving is aangebroken. Wat is er deze morgen allemaal gebeurd? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Deze nacht is een stuk rustiger verlopen dan de vorige nacht, waarin er grappen werden uitgehaald die niet in de smaak vielen. Jacco en Jeroen hebben hier afgelopen avond nog lang over nagepraat. Jeroen vertelt aan Jacco dat Demi bang is dat ze nog een keer zo zal schrikken. Jacco antwoordt dat hij vindt dat hij niks heeft fout gedaan. Jeroen is het hier wel mee een. Ik bepaal zelf wanneer ik een grap uithaal voegt hij eraan toe.

Deze ochtend is René als eerste wakker. Niet veel later volgen ook Noah, Billy, Cemal en Romy, Beau en Linda. De overige bewoners blijven nog even liggen terwijl de bewoners die wakker zijn de dag rustig beginnen. Beau en Linda bespreken wat later dat er beter schoongemaakt moet worden. Linda is niet te spreken over de manier van schoonmaken en Beau is het hiermee eens. Als oplossing oppert ze dat het schoonmaakrooster aangescherpt moet worden en dat de taken gerouleerd moeten worden.
Rond half 9 ligt de tweeling nog te slapen. Chipp staat op dat moment op, kleedt zich aan en vertrekt richting het bed van de tweeling, waar hij knus naast Fay kruipt. Beau en bas zijn ondertussen druk bezig met de koeien en Noah met de moestuin. Wat zal deze dag nog meer brengen? We komen er zo weer op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *