Linda stoort zich aan bewoners die veel ophef maken

Linda stoort zich aan bewoners die veel ophef maken

Linda vertelt Madilia over haar dagboek, iedere dag beschrijft ze hierin wat ze heeft meegemaakt in Utopia. Madilia wil ook graag een dagboek maar heeft geen idee wat ze hierin moet schrijven. Linda legt uit dat ze dagen heeft dat ze niet lekker in haar vel zit. Dit opschrijven helpt haar heel erg. Madilia vertelt vervolgens dat iedereen een beetje zijn eigen groepje vind binnen de groep. Naarmate je langer in Utopia zit ontdek je wie je types zijn en wie niet. Dit herkent Linda ook. Ik stoor mij eraan dat er over bepaalde dingen zo lang wordt door gegaan. Dat is niets voor mij. Er werd veel te veel ophef gemaakt over het geintje van de mannen naar Demi. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wordt het besproken voegt ze eraan toe. Dan denk ik, get over it.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *