De bewoners houden een gezellige karaoke avond

De bewoners houden een gezellige karaoke avond

Om de avond gezellig af te sluiten hebben Demi en Fay een karaoke avond georganiseerd. Er staat een beamer in de huiskamer zodat de bewoners alle songteksten kunnen mee zingen. Ook de muziekinstallatie staat klaar om de leukste liedjes af te spelen. De tweeling trapt de avond af met Wannabe van de Spice Girls. De andere bewoners zingen op de bank vrolijk mee. Het eerste optreden wordt met applaus ontvangen. Daarna gaan Billy en Romy helemaal los op Sorry van Justin Bieber. Het langzame nummer van de popster wordt iets minder goed ontvangen door het publiek. Met het nummer van Cyndi Lauper met Girls Just Want To Have Fun wordt beter gescoord. De meiden krijgen iedereen mee met hun enthousiasme. Er volgen nog vele nummers en de bewoners doen flink hun best. Het was een gezellige avond!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Petra at 11:25

    Ik had al een bericht gestuurd, maar nu weet ik nog niet waarom Floor vannacht bij Jeroen in het 1 persoons bed heeft geslapen, iemand? heb ik iets gemist haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *