Floor, Madilia en Linda nemen een nachtelijke duik

Floor, Madilia en Linda nemen een nachtelijke duik

Afgelopen avond is er van alles gebeurd in Utopia. Tijd om dat eens te omschrijven. Afgelopen nacht besloten een aantal bewoners een duik te nemen in het zwembad.

Floor, Linda en Madilia  drinken een drankje en ze opperen om misschien te gaan skinny dippen. Dat besluiten ze toch maar niet te doen, stel je voor dat de andere bewoners een kijkje komen nemen. Floor, Linda en Madilia keuvelen nog wat en stellen de duik een tijdje uit. Het is best fris en even twijfelen ze of ze wel in het zwembad moeten gaan. Chipp en Fay komen aanlopen en vragen wat het drietal gaat doen. Uiteindelijk kleden de dames zich uit en zijn er klaar voor om het zwembad in te springen. Toeschouwers Chipp en Fay tellen af, bij nul springen ze met een luid gejoel het zwembad in. Het drietal heeft de grootste lol en gaan nog even door met zwemmen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *