Floor en Jeroen hebben de nacht samen doorgebracht…

Floor en Jeroen hebben de nacht samen doorgebracht…

Nog meer gezelligheid in de nacht… Floor en Jeroen hebben namelijk bij elkaar de nacht doorgebracht. Gewoon voor de gezelligheid en verder is er niet heel veel gebeurd. Ze lagen samen in het eenpersoonsbed van Jeroen. De twee kletsen vervolgens wat af, over de ballonvaart die ze afgelopen week gehad hebben. En het sportevenement van een paar weken geleden. Floor was hier nog niet bij dus vertelt Jeroen hoe hij het ervaren heeft. Tijdens hun gesprek komt Jacco binnen. Jeroen en Floor samen in bed, dat had ik niet verwacht reageert Jacco verbaasd. Gekscherend vraagt hij aan Floor of ze Jeroen wel heel houdt, de drie lachen om het grapje. Met Jacco erbij kletsten ze nog wat, voordat ze uiteindelijk allemaal lekker in slaap vallen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 51    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *