Fay en Demi hadden midden in de nacht een flinke discussie

Fay en Demi hadden midden in de nacht een flinke discussie

Naast gezelligheid in de nacht tussen Jeroen en Floor was er ook nog enige onenigheid. Fay en Demi hadden namelijk een discussie waardoor Fay zich onbegrepen voelt door haar zus.

De twee hebben een discussie over het wel of niet meefinancieren van de ooglaserbehandeling die ze graag willen laten uitvoeren. Demi vindt dat dit idee in de begroting van het evenement meegenomen had moeten worden. De twee hebben woorden en maken verwijten naar elkaar. Allebei snappen ze niet dat ze elkaar niet begrijpen omdat het om zoiets kleins gaat. Er blijken nog andere punten te zijn die Fay dwars zitten. Ze vindt het moeilijk dat ze tussen Chipp en Demi moet kiezen. Beide geven aan dat dit niet het geval is. Fay voelt dit niet zo, het is gewoon k*t, want ik zit er weer middenin voegt ze eraan toe. De discussie zet zich voort en de twee lijken het niet met elkaar eens te worden. Fay kan haar tranen niet bedwingen en Chipp komt haar troosten. De ruzie tussen de twee wordt heftiger en duurt tot diep in de nacht. Uiteindelijk maken de twee het goed en vertellen elkaar dat ze van elkaar houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:50

  Chipp heeft aan gegeven al in het beginniks moest hebben van de tweeling.
  Kan natuurlijk veranderen maar dan nog , moeders heeft de meiden gewaarschuwd voor Chipp.
  En nu lees ik dat ze hun ogen willen laseren , dus wij moeten daar iets kopen en als er geld genoeg is komen ze daar voor in aanmerking.
  Je zal toch gek zijn om hun te steunen
  In de buiten wereld gaat dit toch voor de verzekering , of heb ik het mis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *