Waar zijn de bewoners op deze rustige zaterdag mee bezig?

Waar zijn de bewoners op deze rustige zaterdag mee bezig?

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken, dag 1306 alweer! Echter kunnen we over deze nieuwe dag nog niet heel veel melden. De bewoners zijn rustig wakker geworden en de meeste hebben uitgeslapen. Alles gaat lekker op het gemak zullen we maar zeggen. Beau en Madilia hebben zich uitgeleefd in de gym en maken van deze gelegenheid gelijk gebruik om een vlog te maken. Een vlog over sporten in Utopia. Noah en Romy hebben zich uitgeleefd in de stallen om deze schoon te maken. Het twee vertroetelen ook nog even de dieren. De koeien en bokjes krijgen knuffels. De rest van de groep zat toen gezellig in de keuken. Er werd gekletst, wat gegeten en gelezen. Kortom rust en vrede in de mini samenleving. Wat zal de dag nog meer brengen? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:56

    De tweeling gingen ook laat naar bed ,zeker na 2 uur .
    Dan ga je toch niet om negen uur je bed uit ,volgens mij wat het een uur of half 11.
    Meiden ga eens op tijd naar bed ,kan je ook lekker vroeg eruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *