René en Linda praten over de liefde

René en Linda praten over de liefde

René en Linda hebben zich teruggetrokken om met elkaar te kletsen en meer over elkaar te weten te komen. De muzieksmaken van de twee worden uitvoerig besproken. Ook maken de zij elkaar gek met welke platen ze in hun bezit hebben. Ze blijken dezelfde smaak te hebben.  Alleen over ABBA kunnen ze het niet eens worden, Linda vindt het helemaal geweldig en René wil daar voor geen goud naar luisteren. René houdt meer van blues en funk. Daarna wordt het liefdesleven van de twee nog besproken. Linda hoopt ooit nog eens zo verliefd te worden dat ze de hele wereld vergeet. Maar ze is wel terughoudender geworden door de relaties die ze heeft gehad. René herkent zich daar niet zo in. Ik heb een hele volle ballon met heel veel liefde voegt hij eraan toe. Allebei hebben ze tegenslag gehad in de liefde maar staan er voor open om weer echt verliefd te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *