Bas regelt paaldans lessen voor de groep

Bas regelt paaldans lessen voor de groep

Bas heeft een verrassing voor de groep en laat daarom de zoemer loeien. Zodra iedereen er is neemt hij het woord. De verrassing heeft te maken met de Baas Beach party die op 19 augustus op de planning staat. Afgelopen jaren hebben we plussize modellen gehad en een Braziliaanse brassband, dit jaar hebben we een paaldans wedstrijd legt Bas verder uit. Ik heb  Gabriela uitgenodigd zes paaldans lessen te geven, zodat we klaargestoomd worden voor de wedstrijd. De vrouwelijke bewoners zijn direct super enthousiast. Gabriela neemt vervolgens het gesprek over. En benadrukt dat paaldansen zowel voor mannen als voor vrouwen is en ze wilt dat de groep zich gaan omkleden zodat ze direct kunnen beginnen. De mannen vinden het over het algemeen leuk om te kijken maar zien het nog niet zitten om zelf aan de paal te hangen. De les duurt twee uur legt Gabriela verder nog uit. Dus is het belangrijk dat de bewoners eerst goed opwarmen. Tijdens de warming-up besluiten Chipp, Bas en Cemal dat toekijken niks voor hen is en sluiten daarom ook aan bij de paaldans les.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 80    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Petra at 17:17

    Zo is Utopia wel weer heel erg leuk om naar te kijken! En Jessie is nu echt verleden, wie heeft het daar nog over? ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *