Linda gefrustreerd omdat de keuken niet is opgeruimd en de groep friet wil eten

Linda gefrustreerd omdat de keuken niet is opgeruimd en de groep friet wil eten

Gisteren hebben de bewoners een paaldans les gehad. Dit heeft Bas voor de groep geregeld als verrassing. Na de eerste les hebben de bewoners honger en wilde men friet bakken. Waar Linda niet zo blij mee was. Ze had er namelijk helemaal geen zin in. Maar van de andere kant vindt ze het ook niet leuk om te moeten koken in een keuken dat een bende is. Jeroen heeft keukendienst maar lijkt zich hier niet echt bezig mee te houden, wat voor extra frustratie zorgt bij Linda. Het is geen hotel hier, je woont hier gewoon zegt Linda tegen haar mede bewoners. Linda is het duidelijk beu en zegt tegen Madilia dat ze Jeroen er nog op aan zal spreken. Maar dit moment komt sneller dan verwacht, want terwijl Madilia en Linda zich in de keuken voorbereiden komt Jeroen binnenlopen. Mag ik je wat vragen begint Linda. Als je keukendienst hebt wil je de keuken dan bijhouden, want zo kunnen we niet koken voegt ze eraan toe. Jeroen antwoordt dat hij van plan was aan het eind van de dag de hele keuken op te ruimen samen met Beau, maar niet had nagedacht over de rommel waar anderen dan in moeten koken. Sorry, je hebt gelijk hij dan ook tegen haar. Daar heb ik niks aan reageert Linda met een glimlach. Jeroen zegt nogmaals dat ze gelijk heeft, waarna hij nog een tijdje in de keuken blijft hangen. Een confrontatie blijft gelukkig uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:31

    Moet iemand de troep opruimen van een ander, kunnen ze dat zelf niet .
    En het is natuurlijk Jeroen, kan niet anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *