Cemal mist een persoon die op dezelfde manier naar Utopia kijkt als hij

Cemal mist een persoon die op dezelfde manier naar Utopia kijkt als hij

Afgelopen avond heeft Romy iets opgemerkt. Volgens haar zit er bij Cemal iets dwars en neemt hem samen met Billy dan ook even apart in de suite om erover te praten.

Cemal laat weten dat er niets aan de hand is maar Romy blijft volhouden van wel. Je bent mijn vriend, ik wil nu weten wat er met je aan de hand is voegt ze eraan toe. Cemal antwoordt dat hij niet weet waarom, maar geeft toe dat hij misschien wat meer afstand neemt.  Ik heb gewoon geen zin in nog meer gezeik benadrukt hij. En voegt eraan toe dat hij tijd voor zichzelf en een persoon mist die op dezelfde manier naar Utopia kijkt. Romy begrijpt Cemal en zegt dat het niet makkelijk is dat ze moeten leven met een hele nieuwe groep en een hele andere mentaliteit. Billy merkt op dat Cemal de nieuwe bewoners de tijd moet geven om zich te ontwikkelen. We bewandelen allemaal een weg en we kunnen niet de nieuwe bewoners aan het eind van deze weg plaatsen. Ze moeten hier zelf terecht komen legt ze verder uit. Cemal is op zijn beurt blij even met de twee gesproken te hebben. En zegt toe te zijn aan een vakantie omdat hij merkt dat hij zichzelf in de weg zit. De dames geven hem een dikke knuffel, waarna zij zich weer bij de andere bewoners in de loods voegt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:35

    Cemal die vakantie wil , het is daar toch een en al vakantie.
    En waarom weer de drie zelfde personen die dit bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *