Demi helemaal overstuur door een grap van Jeroen, Jacco en Noah

Demi helemaal overstuur door een grap van Jeroen, Jacco en Noah

Jacco en Jeroen zijn vannacht weer bezig geweest met een grap. De twee besluiten om hun mede bewoners te laten schrikken. Dit keer heeft Noah zich bij het Jeroen en Jacco aangesloten.

Als eerste zijn Demi en Fay aan de beurt althans, de mannen gaan ervan uit dat de allebei de twee in de safezone liggen. Bij het openstaande raam van de slaapplek beginnen de grappenmakers een hard snurkachtig geluid te maken en te kloppen. Demi schrikt op van het gekke geluid en kruipt onmiddellijk richting het raam waar op Jacco, Jeroen en Noah hard wegrennen. Lachend gaan ze verder naar hun volgende twee slachtoffers, René en Chipp. Helaas reageren zij niet op de gekke geluiden van de lol makers. Daarbij komt het drietal er nu achter dat Fay bij Chipp slaapt en ze Demi dus net hebben laten schrikken terwijl ze alleen was. Meteen voelt Jeroen zich schuldig, maar het Demi ligt al huilend in de armen van Fay, die haar is komen opzoeken. Als Jeroen via Floor hoort dat Demi zo overstuur is, snelt hij zich naar de safezone om zijn excuses aan te bieden. Daar vangt Fay hem woest op. Jullie zijn echt kinderachtig zegt ze boos tegen Jeroen. Maar toch vindt ze het fijn dat hij zijn excuses aan komt bieden. Alleen kan ze er niet over uit dat Jeroen dit heeft gedaan. De tweeling vindt de hele situatie totaal niet grappig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. rick at 17:06

  Zet of alle 2 er uit maar zeker 1 van die 2 want dit is gewoon ziek , hier worden zo ook niet volwassen van sterker nog , ik denk dat ze zo vervreemd van de wereld zijn (en al waren |) dat ze nu totaal verknipt zijn (worden). Zo erg aan elkaar hangen is niet goed op die leeftijd echt niet dan moet je juist los gaan komen ziek en weg met die 2

 2. anneke at 12:40

  En natuurlijk krijgt Jeroen zich op zijn bord , deden ze het niet met zijn driee’n
  Hij zegt nog sorry
  Dit gaat hem weer stemmen kosten.
  Maak een tijd van dat iedereen na een betaalde tijd niet meer naar buiten gaat, en op en mooie tijd het bed in kruipt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *