Noah had een natte nacht in de boot

Noah had een natte nacht in de boot

Niet alleen Demi haar nachtrust werd vannacht verstoord, ook Noah heeft een zware nacht gehad. Deze ochtend vertelt hij aan Beau waarom. Toen hij afgelopen nacht in zijn bed in wilde kruipen, was deze nat. Blijkbaar is alle regen door een luik van de boot heen gelekt. Om toch maar een beetje slaap te kunnen krijgen, is hij naar Beau’s lege bed verhuisd. Gelukkig vindt ze dit helemaal niet erg en drukt ze Noah op het hart dat hij ook vanmiddag nog in haar bed mag slapen, als hij nog te moe is. Noah bedankt haar vriendelijk maar besluit om eerst even de kier bij het luik dicht te kitten, voordat er nog meer regen in komt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 12:35

    Ja wat wil je nou,het is een oud wrak. En ooit met behulp van Jessie is er aan geknutseld. Dus Veel zal het nooit meer worden. Zoek maar gewoon.een.lekker droog plekje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *