Worden er complotten gevormd voor de stemronde?

Worden er complotten gevormd voor de stemronde?

Beau en Noah praten aan tafel over afgelopen avond. Noah is met nog een aantal bewoners laat opgebleven. Noah laat aan Beau weten dat er op een gegeven moment werd geprobeerd om een complot te vormen. Maar hier is hij niet van gediend en wil hij zeker niet aan meedoen. Boven op de vide hebben Madilia en Linda ondertussen gehoord wat Noah zojuist aan Beau heeft verteld. Ook zij waren afgelopen avond bij het gesprek over een complot. De twee zijn meteen geïrriteerd. Volgens hen verdraaid Noah het verhaal en ze begrijpen niet waarom Noah dit met Beau deelt, terwijl er ook al andere bewoners beneden zaten. Terwijl Madilia en Linda hun irritaties met elkaar delen, komt Beau naar boven lopen. Als ze hoort waar Madilia en Linda zich druk om maken, stelt ze hun gerust. En laat weten dat het gesprek tussen haar en Noah niet zo is gegaan als de twee dames denken. Zullen er alsnog complotten gemaakt worden? We houden het in de gaten voor je…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Willeke at 18:26

  Van Jeroen geloof ik het wel, van Jacco niet.
  Maar is altijd nog zo geweest.
  Hoevaak heb je Romy niet horen zeggen tegen Jessy.
  Kl*****k vol op jou, of tegen een ander. Hetzelfde laken een pak.
  En als de stemming eris, schijnheilig doen,,he schat, m,n reet.
  Stelletje huichelaars, en matennaaiers ,bijna allemaal

 2. Grumpy at 14:16

  Jeroen probeert Madilia er van te overtuigen dat ze op Bas, Billy en Chipp moet stemmen bij de nominaties. Madilia is het daar mee eens. Complotten smeden? Echt niet.

 3. Anna at 12:29

  Lekker de stekker uit Utopia .wat een zootje is het daar .hoop dat mensen eens eerlijk zijn .het is net een luxe hotel alles moet alles kan .mensen firma’s hebben jullie nog geld te goed snel innen voor dat alles op is aan luxe dingen en kijk uit Billy heb haar buit allang binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *