De grappen in Utopia gaan volgens Demi en Billy veel te ver

De grappen in Utopia gaan volgens Demi en Billy veel te ver

Demi en Fay vertellen aan Romy wat er gebeurd is vannacht. Jeroen en Jacco hebben een grap met Demi uitgehaald en daardoor is ze helemaal van slag. Billy komt aanlopen en luistert mee met het gesprek. Als de tweeling hun verhaal heeft gedaan reageren Romy en Billy verontwaardigd. Ik ben helemaal klaar met dit stuurloze schip, het speeltuin gevoel wat heerst zegt Billy boos. Ik ben er echt helemaal klaar mee, middenin de nacht mensen wakker maken is geen grap. Romy is het hier mee eens, een grap is volgens haar leuk maar niet als diegene daarna moet huilen. Ik ben vannacht ook erg geschrokken, ik ging naar het toilet en schrok enorm van de paspop die voor haar deur is gezet. Het is hier echt chaos schudt Billy met haar hoofd. Demi begint weer te huilen. Ik weet ook wel dat het niet iets kan zijn, maar ik lag daar in mijn eentje snikt ze. Ik ben vannacht echt heel bang geweest. Romy troost Demi en geeft Demi een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 100    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:32

  Heeft een van de tweeling ook niet een geintje uit gehaald met de caravan van Bas.
  Waar een rol plastic de grap was.
  En waar blijft de naam Noah die deed ook mee.
  Zo moet er een man tussen de tweeling liggen om hun te beschermen

 2. Willem at 15:28

  Ik heb steeds meer lol wanneer ik de twins zo bezig zie.
  O wee als er grapjes met hun worden uitgehaald,want dan krijg je dit soort taferelen.

 3. maria at 13:47

  mmm vreemd eerst nemen ze het excusses aan daarna toch door zeuren.
  enne billy ben je de streken van ruud vergeten waar jij zon lol om had.
  als demi nu gewoon zegt ik ben bang alleen s;nachts zijn we er toch ook.
  maar op deze manier wel echt kinds gun fay totaal geen vrijheid met chipp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *