Beau, Jeroen en Jacco snappen de ophef rondom de grap niet

Beau, Jeroen en Jacco snappen de ophef rondom de grap niet

Jacco, Jeroen en Beau bespreken de grap die ze vannacht met Demi hebben uitgehaald. Beau snapt niks van de ophef die wordt gemaakt, Zelfs al zou ik alleen slapen, dan weet ik toch dat het één van jullie is laat Beau lachend weten. Er zit hier toch geen beren of zo reageert Jacco. Er is duidelijk spijt in zijn stem te horen. En benadrukt dat de tijd van grappen maken voorbij is, het kan niet meer. Jeroen vult aan dat iedereen zijn nachtrust moet hebben. Beau dolt mee en stelt voor om een Utopiaans klooster op te richten en de drie R’s in te voeren, Rust, Reinheid en Regelmaat. We zijn hier namelijk voor de rust zeggen de drie grappend. Na dit gesprek gaan Jacco en Jeroen naar de cordwood, Jacco pakt een witte lap en bindt dit om zijn hoofd. Grappen kunnen niet meer, geen ellende, alleen maar stilte. Ik ga als non vandaag legt hij uit. Samen hebben ze de grootste lol en Jacco doet als finishing touch zijn shirt met rozenkrans print aan. Wat vind jij van deze ophef?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Floris at 13:33

  Mijn hemel, wat een drama om niks.
  Waar ik woon hoor ik buiten ook wel eens hele vreemde geluiden maar vaak worden die veroorzaakt door Veluws wild dat hier rondloopt.

 2. rick at 17:14

  Vreselijk het zal je dochter(s) maar zijn. Die 2 zijn zo vreselijk onvolwassen en kunnen niets zonder elkaar het is echt ziek . Als ouder zou ik 1 van de 2 vragen om naar huis te gaan (of de regie) dan kan er nog iemand een klein heeeeel klein beetje groeien . want dit zijn gewoon 2 kleuters die nog nooit iets hebben meegemaakt nooit geen tegen spraak hebben gehad en al helemaal niet met tegenslag om kunnen gaan !! vind ik het nu ziek OF is het meer zielig . Wat krijgen die een klap als ze ooit echt in de grote mensen wereld komen .

 3. maria at 13:51

  ze hebben wel gelijk maar er steekt hier meer achter bij demi.
  ze is oud en wijs genoeg te weten het is utopia grapjes zijn er nu eenmaal he.
  anders een rusthuis van maken wat jacco al zegt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *