Billy en Romy willen Utopia veranderen, er wordt maar wat aangerommeld

Billy en Romy willen Utopia veranderen, er wordt maar wat aangerommeld

Romy wil graag morgen met Billy een goede powerpoint maken. De twee willen namelijk dat er iets gaat veranderen in Utopia en zo kunnen ze zichtzelf op de kaart zetten. Het plan is om de powerpoint morgen tijdens het centraal te gaan presenteren. Er komt voor de groep binnenkort een flinke rekening aan en moeten dus in korte tijd veel geld verdienen. Billy en Romy willen op gaan schrijven wie er mee wil doen en wie niet. Billy oppert het idee om op papier een paar regels op te stellen. Ooit zijn er door oud bewoners al visies en doeleinden van Utopia op papier gezet. Die wil Billy gaan uitbreiden. Gedragscodes over samenleving, grenzen en eigen inbreng zijn daarin de hoofdonderwerpen. Billy vindt het ook belangrijk om te weten wat ieders doel binnen Utopia is en waarom men hier is. Dan weet iedereen waar hij aan toe is. Beiden irriteren zich er namelijk aan dat er maar wat aangerommeld wordt. Ik ga niet van de ander verwachten net zo hard te werken als ik doe maar ik wil wel weten wie er met mij mee gaat. Als anderen niet mee willen doen is het geen probleem, maar die passen dan niet in mijn straatje laat Romy aan het einde van het gesprek weten. We komen hier morgen dus nog eens op terug. Gaat het Romy en Billy lukken Utopia te veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:29

    Hebben we twee nieuwe bazen .
    Hadden ze niet eerder alles kunnen opschrijven wat iedereen wilde doen.
    Lukt niet meer om iedereen zijn plan van binnen komen gaan doen
    Je hebt al wee taarten bakkers , er is nog niemand geweest die doet waar voor hij binnen gekomen is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *