Floor vindt de tweeling een beetje vals

Floor vindt de tweeling een beetje vals

Iedereen lijkt zich vandaah bezig te houden met de grappen van vannacht. Madilia heeft haar excuses aan Demi aangeboden, aangezien ze ook een tijdje bij de Jacco, Jeroen en Noah stond, die bezig waren met de grap. Hoewel Demi blij was dat Madilia haar excuses aanbood, liet ze wel nog weten dat ze het belachelijk vindt. Volgens haar zijn degenen die bezig waren met de grappen, niet degenen die overdag druk bezig zijn met werken.

Wat later vertelt Madilia aan Floor over dit gesprek. De twee zijn het erover eens dat het niet nodig was van Demi om een opmerking te maken over het de productiviteit van de grappenmakers. Madilia laat vervolgens aan haar mede bewoner weten dat ze niet meer veel met de tweeling zal omgaan. Floor begrijpt helemaal wat ze bedoelt. Dit zijn echt van die backstabbers, ze zijn een beetje vals voegt ze eraan toe. Hier is Madlia het helemaal mee eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. mar at 22:33

    wat een schijnheilige wijven zijn dat die floor en die madilla roddellaars zijn dat
    twee stiekemers bij mekaar bah bah bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *