Demi ligt zo goed als de hele dag in bed

Demi ligt zo goed als de hele dag in bed

Wat gebeurd er op deze zondag nog meer in huize Utopia? We hebben een samenvatting gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Demi voelt zich niet lekker en met de schrik van vannacht heeft ze de dag vooral doorgebracht op bed. Terwijl Linda, Madilia en Romy pannenkoeken maken voor de bewoners, genieten Billy, Jeroen, Noah en Floor van het zonnetje in de zitzakken.

Ondertussen hebben Chipp en Fay een knus momentje in het bed van Chipp en zonderen zich samen af van de groep. René en Cemal zijn hard aan het werk. René werkt aan een vijver. Deze wordt direct goedgekeurd door een aantal eenden. Cemal werkt aan zijn kledinglijn en bespettert een aantal kledingstukken met verf. Tot nu toe is het vandaag een typische luie zondag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 80    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ilse at 08:17

    Tjongejonge zeg, wat een dramaqueen is die Demi. Gauw naar huis alsjeblieft. Zitten zelf altijd iedereen in de z..k te nemen en nu was madam eens aan de beurt en nu maar drama, drama, drama spelen! Gauw naar je moedertje, verwende blaag! Ben die tweeling toch al meer dan zat met hun spraakgebrek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *