Jacco en Jeroen voeren een plan uit om hun mede bewoners te testen

Jacco en Jeroen voeren een plan uit om hun mede bewoners te testen

Afgelopen avond hadden Jacco en Jeroen een gesprek. De twee hebben een plan om hun med bewoners te testen. Want wie is er nou te vertrouwen in Utopia en wie niet? Hier willen de ze graag achter komen. We zetten een val neer zegt Jacco geheimzinnig. Ze besluiten om ergens op het terrein een fles drank te verstoppen. De Utopiaan die de fles drank besluit te pakken, zonder iets te zeggen, valt volgens het tweetal door de mand en is niet te vertrouwen. Op zoek naar een juiste plek om de fles te verstoppen, stuitten ze op de koelkast die voor de kookwedstrijd buiten staat. De mannen besluiten om de alcohol hierin te verstoppen. Zal hun plan slagen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Kelly at 08:27

    Tjonge jonge zeg!
    De man met het miljoenen bedrijf en de beroemde volkszanger in spe gaan een val opzetten met een verstopte fles drank.
    Wat verveling al niet doet met een mens.
    Erg volwassen ook weer dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *