Madilia ontvangt familie en vrienden aan het hek

Madilia ontvangt familie en vrienden aan het hek

Het is een rustige middag in de loods als Linda  Madilia komt melden dat er mensen bij het hek zijn. Madilia springt op en rent naar het hek, waar ze erachter komt dat haar moeder, zusje en broertje de personen zijn die aan het hek staan. Madilia is overduidelijk blij om hen te zien en vraagt zichtbaar emotioneel hoe het met hen gaat. Ook de andere bewoners roepen enthousiast naar haar familie en begroeten hen uitgebreid. Na een paar minuten komt het korte bezoekje ten einde, en wordt Madilia met een gelukkig gevoel weer achtergelaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *