Binnenkort wordt er een vuurplaats, kasteel en sauna gebouwd in Utopia

Binnenkort wordt er een vuurplaats, kasteel en sauna gebouwd in Utopia

Demi en Fay presenteren als eerste hun idee. Ze willen een boomhut, Huttopia om met zijn allen in te relaxen. Daarnaast willen ze een ronde B&B van glas voor gasten. Tot slot willen de prinsesjes een kasteel op de akker waar zij in kunnen slapen. René ziet het kasteel wel zitten en is bereid dit te realiseren. Romy wil graag een hobbithuisje. Dit moet dienen als een plek met meerdere doeleinden. Zo kan het een dienen als een stand voor de taarten van Linda. Linda hoopt op een rond huisje van stro, een professionele keuken en een grotere boerderij zodat de bewoners hier kinderen kunnen ontvangen en hen kunnen voorlichten over het boerderijleven. Floor wil allereerst een sauna voor stressverlichting. Daarnaast heeft ze zich laten inspireren door de luchtballonvaart en wilt ze een gondelbaan over het terrein. Ze vindt ook dat ze zelf nog een klein kind is en dat een glijbaan of rodelbaan haar wel wat lijkt.

Noah is de volgende en vindt dat zijn tulpenbollenveldje pas af is als er een windmolen staat. Hiermee kunnen ze zelfvoorzienend zijn in energie en stroom. Ook stelt hij voor een barretje te maken voor in de bistro en is naar zijn idee de liefdesbrug pas af als er een vijver wordt gemaakt waar kooikapers in zwemmen. Madilia wil een theehuis op de akker. Chipp wil een sportveld van kunstgras met een sproeier en een hekje. En Billy wil een gedachten kamer omdat ze vaak in zichzelf praat. Ze vindt ook dat de bewoners meer moeten doen met sponsors. Bas vindt het alleen gezellig in Utopia als ze met z’n allen bij het vuur zitten. Zeker nu de winter eraan komt hoopt hij op een overkapte vuurplaats voor de gezelligheid. Beau wil van de boomhut van de tweeling een Beauhut maken, eventueel met glijbaan. Daarnaast wil ze een walk of fame lopend van de loods naar de poort. Iedereen krijgt dan zijn eigen steen. Na deze presentatie krijgen alle bewoners drie stemmen en stemmen op de voor hun beste ideeën. De vuurplaats, het kasteel en de sauna krijgen de meeste stemmen en de groep gaat er naar streven om deze te realiseren. Zullen de bewoners binnenkort relaxen in een sauna of bij een overdekte vuurplaats?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 80    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Bardy247 at 23:22

  Dik in de crisis, maar het geld vliegt daar harder de zak uit dan zaad tijdens een topavond in Yab Yum

  Ze leren het nooit.

 2. anneke at 22:24

  En waar komt de kasteel te staan , daar waar Noah de akker wilden hebben.
  En een kasteel denken ze dat sprookjes bestaan.
  En een sauna , moet er nog meer geluierd worden.

 3. Anna at 14:59

  Waar is de belasting .wij buiten Utopia weer ze te vinden en daar bij die luxe gasten hoor je niks .rekeningen over gas water licht hebben ze dat voor niks ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *