Jeroen lijkt zijn liefde gevonden te hebben en zoent met een vrouwelijke bezoekster

Jeroen lijkt zijn liefde gevonden te hebben en zoent met een vrouwelijke bezoekster

Afgelopen avond vond de derde ronde van de kookwedstrijd plaats. Het was een gezellige avond waar verschillende gasten hebben mogen genieten van veganistische gerechten. Uiteindelijk won het team van Chipp. Na dit evenement was het nog lang gezellig in het bijzonder voor Jeroen. Hij kon het namelijk erg goed vinden met één vrouwelijke gast. De twee kletsten wat na bioj de bar en niet veel later zoende de twee zelfs! Uiteindelijk moest ook de dame in kwestie Utopia verlaten en vertrok met het gezelschap waarmee ze naar de mini samenleving gekomen was. Een van hen liet nog weten dat hij het de twee gunt. En de dame in kwestie liet Jeroen nog even weten dat hij niet meer mag flirten met anderen. Neehee was het antwoord van Jeroen. Ik hou je in de gaten benadrukt ze. Beter zie ik je snel voegt ze eraan toe terwijl ze Jeroen nog een keer zoent. Daarna stapt ze de poort weer uit. Zou Jeroen zijn liefde dan echt gevonden hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:21

    Als ze verder willen ,mag ze net als dat jonge grietje van Jessie ook niet meer komen.
    En nu al zeggen dat hij niet meer mag firten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *