Madilia en Fay spreken hun irritaties uit

Madilia en Fay spreken hun irritaties uit

Eerder besprak Madilia haar irritaties over Fay met Linda die zag dat zij zichtbaar aangedaan was. Na het centraalbwaarin Madilia werd afgekapt door Billy, is Fay benieuwd of de opmerking van Madilia gericht was op haar. Madilia maakte een korte opmerking over hoe zij vindt dat iedereen zich met zijn eigen taak moet bemoeien en niet met de taak van iemand anders. Madi jouw opmerking in het centraal over niet met elkaar bemoeien, ging dat over mij? begint Fay het gesprek. Ja antwoordt Madilia. En zegt dat ze chagrijnig werd dat ze zoveel gezeur over zich heen kreeg bij haar gerecht terwijl alle andere gerechten heel goed gingen.  Het is mijn taak en de taak van Floor om het gerecht te laten slagen en dan komt iedereen zich er mee bemoeien voegt ze eraan toe. En laat daarna weten dat de bemoeienis van Demi en Fay zorgde voor veel stress terwijl zij juist rustig aan wilde doen. Fay snapt wat Madilia bedoelt en benadrukt dat haar opmerking goed bedoeld was. Ik wilde je er op wijzen dat het ijs al aan het smelten was en dat ze daarom misschien wat sneller moest gaan werken. Ik vind het jammer dat dit direct gezien wordt als dat zij negatief reageert, want ik was juist erg enthousiast. Madilia denkt op haar beurt dat haar frustraties voortkwamen uit meerdere dingen en dat het een opstapeling was van frustraties. De meiden spreken het uit en hopen dat de samenwerking volgende keer beter gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *