Madilia besprak te persoonlijke dingen in het centraal en werd onderbroken door Billy

Madilia besprak te persoonlijke dingen in het centraal en werd onderbroken door Billy

Na de kookwedstrijd van afgelopen avond voelde Madilia zich rot over de gang van zaken. Ze besprak dit vanochtend al kort met Linda en wilde het daarna aankaarten in het centraal. Ze werd echter afgekapt door Billy, die vond dat dit soort persoonlijke dingen niet besproken dienen te worden in het centraal. Volgens haar moet Madilia dit soort dingen na het centraal uitpraten met de betrokken personen. Wat later zitten de dames samen bij de computers en biedt Billy haar excuses aan. Het was niet haar bedoeling om Madilia af te kappen en ze had niet door dat Madilia zich zo rot voelde over afgelopen avond. Als ik dat had geweten had ik het niet op die manier gedaan, dat was niet de bedoeling. Sorry daarvoor voegt ze eraan toe. Madilia aanvaardt haar excuses en zegt  dat ze inmiddels ook met Fay heeft gesproken. We hebben het uitgesproken, het is weer goed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *