Afgelopen avond liepen de irritaties tussen Madilia en Fay hoog op

Afgelopen avond liepen de irritaties tussen Madilia en Fay hoog op

Linda vraagt zich af hoe het sinds de kookwestrijd met Madilia gaat. Tijdens de kookwedstrijd van afgelopen avond liepen de irritaties van Madilia naar Fay nogal hoog op. Linda wilde Madilia na de kookwedstrijd hierover spreken maar had het gevoel dat het toen niet het juiste moment was. Na een goede nachtrust vraagt Linda haar mede bewoner opnieuw hoe het met haar gaat. Madilia antwoordt dat de irritaties bij haar richting Fay een hoogtepunt bereikten afgelopen avond. Ik kon een aantal mensen niet meer zien, ik was er klaar mee voegt ze eraan toe. Linda heeft alle begrip voor de irritaties van haar en is van mening dat een aantal mensen zich ontzettend negatief opstellen. Madilia vindt het op haar beurt vervelend dat andere mensen zich met het gerecht van haar en Floor gingen bemoeien. Het heeft haar gedemotiveerd om harder te werken, waar bemoeien zij zich mee gaat ze verder. Het lijkt soms wel alsof mensen een territorium drift hebben zegt Linda. Dan schrikt Linda omdat ze ziet hoe laat het is. Ze moet nog douchen en heeft nog maar even voor het centraal begint. Ze zegt dat ze het gesprek vanmiddag nog maar even moeten vervolgen. We komen zo terug met een bericht over het centraal. Hou de site dus in de gaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 51    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *