De groep houdt voortaan in de avond een centraal

De groep houdt voortaan in de avond een centraal

De bewoners zijn weer bij elkaar gekomen en hebben van alles besproken. Hier lees je de belangrijkste puntn van 28 juli terug.

Na de kookwedstrijd van afgelopen avond komen de bewoners bij elkaar om te vergaderen. Billy zegt dat de bewoners niks van elkaar kunnen aannemen en dat de afspraken die worden gemaakt vaak niet worden nagekomen. Ik geef toe zelf hier ook soms schuldig aan te zijn, maar wil dat hier verandering in gaat komen. Bas geeft daarna aan dat hij liever het centraal ’s avonds heeft, als een soort afsluiting van de dag. Op dit moment hebben de bewoners een centraal waarbij er afspraken worden gemaakt die niet na worden gekomen vervolgd hij. Het centraal lijkt hem dan ook nuttiger als het dient als afsluiting van de dag zodat iedereen zich moet verantwoorden in wat hij of zij gedaan heeft die dag. Cemal heeft hier een hard hoofd in omdat hij denkt dat mensen dan niet uit hun bed komen. De bewoners hebben gestemd en het centraal zal in het vervolg plaatsvinden op maandag en vrijdag om 16:00 uur. Verder was het een lang centraal met veel punten van discussie die nergens toe hebben geleid.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:46

  Je hoeft niet de hele dag te werken.
  Ga net als een werkend persoon van 8 tot 5 werken.
  Kan je s’avonds elkaar beter leren kennen en spelletjes doen.
  Je kan in die tijd de werkzaam heden uit voeren, maak schoon zowel buiten als binnen.
  De T shirts bedrukken ( als die nog verkocht worden ) .
  Als je een mail binnen krijgt , meteen bedrukken en weg sturen, maak een lijst (ook op papier)kras door wat je al hebt gedaan en versturen.
  Niet te veel op voorraad maken, een shirt is in een paar minuten klaar.
  En misschien nog een tip ga ook op marktdagen waar de persoon bijstaat shirts bedrukken zet er twee mensen achter.
  Ik heb jaren overalls en T shirts bedrukt is zo klaar. En als ze weer geld hebben koop een grotere machine die kleren bedrukt hoef je niet in twee delen te werken. Kijk bij tweede hands winkels

 2. Grumpy at 10:55

  Wanneer het centraal gehouden gaat worden maakt niet uit. In Utopia geldt één regel: afspraken zijn er om niet na te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *