Afgelopen avond vierde Romy haar vijftien maanden jubileum feest

Afgelopen avond vierde Romy haar vijftien maanden jubileum feest

Nadat bekend is geworden dat team Billy de kookwedstrijd heeft gewonnen worden de tafels aan de kant geschoven. Het is namelijk ook nog tijd voor het vijftien maanden feest van Romy. De muziek gaat harder en het is tijd om een feestje te bouwen. De meeste dames rennen snel naar binnen om hun party outfit aan te trekken. Er wordt extra make-up aangebracht en dan zijn de dames klaar voor feest. Door de gasten en alle bewoners wordt flink gekletst en gedanst. Ze gaan flink los op de lekkere deuntjes die gedraaid worden. Vooral Floor en Linda gaan uit hun dak. Ze proberen de rest mee te krijgen in hun enthousiasme.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *