Chantal voelt zich gekwetst door Jeroen

Chantal voelt zich gekwetst door Jeroen

Gisteren was Chantal in Utopia tijdens de kookwedstrijd. Chantal en Jeroen hebben eerder al gezoend. Maar er zit haar iets dwars en ging gisteren het gesprek met Jeroen aan.

Als Chantal met Jacco en Noah staat te praten komt Jeroen erbij staan. De twee heren laten Jeroen en Chantal alleen zodat ze even kunnen praten. Jeroen laat weten dat hij het leuk vindt dat ze er is en geeft aan dat hij niet had verwacht dat ze zou komen. Chantal vertelt wat haar dwars zit, ze vindt Jeroen namelijk heel leuk. Ik vind het moeilijk om je met iemand anders te zien, ook al hebben we niets voegt ze er teleurgesteld aan toe. Jeroen vraagt voorzichtig of Chantal niet iets te hard van stapel loopt. En zij geeft dat al snel toe, maar benadrukt ook dat ze haar gevoel niet kan sturen. Als Chantal weer op haar plek zit komt Billy haar opzoeken en troost haar. Chantal lucht weer haar hart. Billy is van mening dat als Jeroen haar echt leuk vindt, hij voor haar door het vuur moet gaan. Daar is Chantal het wel mee eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. rick at 11:01

    wat een dom kind zeg . Alleen al dat ze “verliefd”is op iemand die ze niet kent. En dan ook nog op zo een praatjes maker die niets fikst. Ik heb hem gezien met de markt wat een iel ventje zeg En keek naar ze handen maar dat zijn kantoor handjes zeer geen werk klauwen. Met ze Beatrix kapsel en geen baardgroei

  2. Jans at 10:33

    ze kan zich beter bedenken, want werken doet hij niet,maak dat meisje gek en lig met Floor in de koffer jeroen waar ben je mee bezig

  3. vijfde dimensie at 09:12

    met de cameras erop kun je zien hoe zwak een mens is als je iemand kust zoals jeroen gedaan heeft dan hoor je afstand te nemen van andere vrouwen. echt een watje. maar een jeukende snikkel gaat voor alles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *