Het vrouwenteam wint de finale van de kookwedstrijd

Het vrouwenteam wint de finale van de kookwedstrijd

Afgelopen avond vond de kookwedstrijd plaats, de finale. We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je terug kunt lezen hoe het verlopen is en wie uiteindelijk de wedstrijd gewonnen heeft.

Hoewel Billy tijdens de voorbereiding wat probleempjes had, heeft ze er het volle vertrouwen in dat de dames vanavond gaan winnen. Er komen meer dan honderd gasten eten. Onder deze gasten begeeft zich Chantal, een oude bekende van Jeroen. Door de hevige wind waaien de menukaarten de gasten om de oren, al doet dit niets af aan de sfeer. De gerechten worden vervolgens in vlot tempo geserveerd. Terwijl de gasten heerlijk zitten te eten lijken de teams goed op elkaar te zijn ingespeeld en alles verloopt rustig. Team Chipp is tijdens het uitserveren van het hoofdmenu bezig met het opkloppen van de room voor het nagerecht. Team Billy heeft dit allang gedaan en vragen zich af of de mannen niet te laat zijn begonnen. Jeroen haalt de borden van het hoofdgerecht op en de keukenbrigade maakt zich druk om het toetje. Chef-kok John geeft Jacco nog even de tip om een garde door de room te halen. Dit maakt het toetje extra luchtig. Bij team Billy hebben de dames zichtbaar lol in het opmaken van het toetje. Het nagerecht is klaar bij beide teams en kan naar de tafels worden gebracht. Billy serveert de glaasjes uit naar de gasten. Ook van Jeroen krijgen de gasten hun sabayon. De gasten genieten van al dat lekkers. Cemal deelt daarna nog een fruitspies uit en die wordt goed ontvangen.

Chef-kok John vraagt dan aan de gasten of ze royaal fooi willen geven. Beide teams hebben heel hard gewerkt vindt hij. De potten worden langzaam gevuld met rode en blauwe enveloppen. John gaat weg om de enveloppen te tellen en is redelijk lang weg.  Chef-kok John gaat de winnaar van deze avond bekend maken. De winnaar heeft meer dan 500 euro fooi opgehaald en dat is het team van Billy. Zij hebben deze avond dus gewonnen. Het staat nu 2-2 dus heeft John alle fooien bij elkaar opgeteld. Met een klein verschil van 22 euro is er een winnaar. De winnaar wordt door John opgehaald met een limousine en krijgen een culinaire avond buiten de poorten van Utopia. Weer gaat de hand van Team Billy omhoog. De dames hebben dus gewonnen en zijn door het dolle heen en krijsen de hele boel bij elkaar. Het was een gezellige avond!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 09:07

    gefeliciteerd maar wat ik me af vraag is wie betaalt de partytent en tafellakens stoelen tafels en kooktoestellen etc wie betaalt dat ze hebben geen geld ik snap er niks van.Wordt er nou een spelletje met de kijkers gespeeld wees eens eerlijk naar de kijker toe .

    • Marjory at 13:24

      @Joke gotte: dat is ook wat ik mij steeds weer afvraag hoor! Bij elk evenement weer zie ik al die extra stoelen, kleedjes etc. Dat komt toch niet uit de lucht vallen of … ik mis ik iets??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *