Romy trakteert de bewoners op een maaltijd van Macdonalds omdat ze vijftien maanden in Utopia zit

Romy trakteert de bewoners op een maaltijd van Macdonalds omdat ze vijftien maanden in Utopia zit

Romy woont sinds vandaag vijftien maanden in Utopia. Speciaal voor deze mijlpaal wordt de groep getrakteerd op een overheerlijke maaltijd van Macdonalds. Zodra Romy de bestelling heeft ontvangen laat ze de zoemer loeiem. Alle bewoners komen direct aangesneld, want ze hebben allemaal al een hele tijd geen Macdonalds kunnen eten. Dit is zo lang geleden zegt Romy terwijl ze een hap neemt van haar burger. Zoals het er nu uitziet moet de vegan challenge van Madilia maar even wachten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Else at 18:46

    ik lees….” op een overheerlijke maaltijd van Mc Donalds!’

    nounounou, een streling voor de smaakpapillen!’ Van jawel, Mc Donalds!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *