Billy is in paniek, alles zit tegen voor de kookwedstrijd

Billy is in paniek, alles zit tegen voor de kookwedstrijd

Naast het feit dat de bewoners niet genoeg borden hebben voor de kookwedstrijd van vanavond ontdekt Billy nog een probleem. In plaats van selderij is er namelijk prei geleverd. Dit heb ik niet besteld, g*dverdomme zegt Billy woest tegen Chipp. Daarbij is de telefoon ook nog eens kapot, waardoor de  problemen niet zo 1,2,3 kunnen worden opgelost. Overstuur loopt Billy dan ook naar binnen om het aan haar team te vertellen. Alles zit tegen, echt alles roept ze paniekerig. En loopt weer naar buiten en probeert zichzelf gerust te stellen. Hoewel ze naar eigen zeggen bijna kan jankenmompelt ze dat ze rustig moet blijven voor het team. Hier moeten we het maar mee doen spreekt ze zichzelf moed in. Rustig loopt Billy weer terug naar de tent om verder te gaan met haar voorbereidingen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Sjakootje at 18:06

  Billy onze borderliner, moet zij nu niet eens een keer langs een dokter, zij heeft echt alle kenmerken van borderline, ik kan het weten, 2 jaar samen gewoond met een vrouw met borderline, niet te mee te leven.

  • Kelly at 07:50

   Dat heb ik al heel vaak horen zeggen en gelezen, dat mensen Billy een borderliner patient vinden.
   Het zou zomaar waar kunnen zijn.
   Zelf denk ik ook wel eens dat ze lijd aan manische depressiviteit. Ze heeft zoveel excessen in haar gedrag. Van super boos en somber, halve dagen op bed liggen en huilen. Naar hyper de pieper en overdreven euforisch en overal weer zin aan. Ze kan steeds binnen een paar uur omdraaien als een blad aan een boom. Misschien heeft bepaald medicijngebruik hier ook mee te maken.
   Mentaal in orde is ze in ieder geval volgen niet echt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *