Jacco is ervan overtuigd dat het vrouwenteam de kookwedstrijd gaat winnen

Jacco is ervan overtuigd dat het vrouwenteam de kookwedstrijd gaat winnen

De voorbereidingen voor de kookwedstrijd zijn in volle gang, deze staat vanavond namelijk op het programma. Alleen gaan deze niet zo soepel als verwacht. Vooral Jacco ziet de boel niet meer zitten. Hij komt erachter dat ze niet genoeg bordjes hebben voor het nagerecht, waardoor deze in bakjes geserveerd moeten worden. Maar deze bakjes wil Jacco niet, hij wil de bordjes. Volgens hem ziet dit er niet uit en heeft het vrouwenteam wél mooie bordjes. Bij Jeroen uit hij zijn frustraties.  Het wordt een catastrofe, we gaan verliezen voegt hij er dramatisch aan toe. Helaas maakt Chipp zich hier minder zorgen om. Uiteindelijk ziet hij er toch wel de ernst van in en beseft hij dat er te weinig borden zijn. Samen met Billy telt hij het aantal borden. Tot hun grote schrik komen de teamcaptains erachter dat ze 180 borden te kort komen. Onmiddellijk snelt Chipp zich naar de telefoon om het te gaan regelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *