Romy wil dat het zakgeld weer fysiek uitgekeerd gaat worden

Romy wil dat het zakgeld weer fysiek uitgekeerd gaat worden

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. Romy besluit op Cemal af te stappen om het eens te hebben over het zakgeld. Momenteel is het zo geregeld dat er op een lijstje staat aangegeven hoeveel zakgeld iedereen heeft. Mocht iemand iets van zijn of haar zakgeld willen kopen, dan gaat dit via hem. Romy heeft een idee, het lijkt haar een goed idee om het zakgeld weer fysiek uit te gaan keren. Maar Cemal ziet dit op zijn beurt totaal niet zitten. Ga ik niet doen benadrukt hij.  Volgens hem is dit niet handig. Ik ga het toch in het centraal gooien reageert Romy. Cemal raakt hierdoor geïrriteerd. En laat weten dat hij doodmoe wordt  van al het gedoe rondom de financiën. Allemaal zeikerds vervolgd hij, doelend op de rest van de groep. Alleen omdat het lijstje een paar dagen niet is bijgewerkt voegt hij eraan toe. Romy negeert de boze houding van Cemal en zegt nogmaals dat ze de kwestie in het centraal zal gaan bespreken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Else at 18:14

    Natuurlijk wil Romy dat zakgeld life uitgekeerd wordt, want zij is erg erg erg kooplustig!! Koopverslaafd!
    Geen gelijk bij Cemal, haar vriendje? Dan hoopt ze medestanders in het centraal te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *