René vindt iedereen koekkoek behalve Beau

René vindt iedereen koekkoek behalve Beau

René is al de hele ochtend een beetje op zichzelf. Als hij in de keuken de afwas staat te doen laat hij zijn gedachten de vrije loop. Gefrustreerd staat hij een pan te boenen als hij hardop uitspreekt wat hem dwars zit.  Ik hoef geen reden meer te vinden. Ik ben er echt klaar mee, ik ben echt heel boos. Het heeft deels met respect te maken. Degene die het hardst werkt ben ik zegt hij terwijl hij naar zichzelf wijst. Het blijft even stil in de keuken, aangezien er op René na niemand aanwezig is. Dan gaat hij verder met zijn verhaal. En spreekt uit dat de rest van de groep allemaal koekoek is, behalve Beau. De rest? Luilekkerland voegt hij eraan toe.  René is overduidelijk niet tevreden en mompelt nog wat boze dingen, waarna de rust langzaam terugkeert in de keuken. Of schrijven we later nog een vervolg over deze boze bui? We komen snel terug met meer nieuws uit Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Else at 18:02

  Klopt Kelly.
  En zo gedragen er veel zich ook anders dan dat ze zonder camera zouden doen. Ze weten dat ze gefilmd worden. Billy en Romy zijn ook zo twee actrices!

 2. Kelly at 12:26

  Volgens mij mompelt of praat iedereen wel eens in zichzelf. Maar Renee hangt zoveel verhalen op in het luchtledige of tegen een schijnbaar onzichtbaar persoon,, dat ik het er haast ongezond vind uitzien.
  Of is hij zich gewoon erg bewust van het feit dat hij een microfoon draagt en er camera’s draaien?!
  Ik denk het laatste.
  Ik vind dit een beetje aandacht trekkerij.
  Wetende dat de kans groot is dat je met alle verhalen tegen jezelf op TV komt.
  Jessie was er ook een kei in. Had de grootste verhalen als hij alleen was.

 3. mar at 11:58

  Hij heeft gelijk het zijn allemaal niksnutten/ roddelaars
  vinden zich zelf allemaal geweldig sommige voeren geen flikker uit
  daar lopen er een heel wat van rond
  word toch echt tijd dat talpa de stekker er uit trekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *