Wie wint vandaag de kookwedstrijd?

Wie wint vandaag de kookwedstrijd?

Vandaag vindt de laatste ronde van de kookwedstrijd plaats. De bewoners zijn dan ook al vroeg uit de veren. Billy en Noah zijn als eerste wakker. Beau, Cemal en René volgen niet veel later.Met Romy bespreekt Billy haar ruzie met Chipp van afgelopen avond. Ze vertelt aan Romy dat de spanning inmiddels uit de lucht is en dat de twee weer samen door één deur kunnen. Het zal wel door de zenuwen komen voegt ze eraan toe.  Zowel de mannen als de vrouwen willen ontzettend graag winnen, want de winnaars mogen buiten Utopia uit eten. Maar wie deze laatste ronde van kookwedstrijd het meeste geld zal verdienen en dus zal winnen, wordt pas vanavond duidelijk. Wie denk jij dat er gaat winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:55

  De dames hebben dus gewonnen .
  Wat ik wel leuk vind.
  Hebben de meiden een lekker dagje, de meiden werken meer dan de mannen daarvan zitten er meer op de bank dan bij de meiden
  Heb net gekeken met het opruimen , de mannen doen niet veel.
  En van de meiden zijn het de zelfde die weer opruimen

 2. maria at 10:54

  ik hoop de heren hebben ze toch nog leuk uitje.
  en de dames hebben het voor het kijken wat een jalozie dan.
  zou mijn dag goed maken dus heren ga ervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *