Billy en Chipp maken ruzie over de laatste ronde van de kookwedstrijd

Billy en Chipp maken ruzie over de laatste ronde van de kookwedstrijd

De laatste ronde van de kookwedstrijd staat vandaag op het programma! Afgelopen avond waren de voorbereidingen al in volle gang. Maar dat verliep niet helemaal vlekkeloos.

De vrouwen zijn zoals elke keer erg fanatiek. De laatste ronde hebben zij verloren en daar waren ze niet blij mee. Volgens Billy had dit verlies te maken met het feit dat de mannen zich niet aan het recept hadden gehouden. Ze hadden allerlei extra producten gebruikt en dit viel bij haar verkeerd. Daarom is er afgesproken dat dit niet meer mag maar of Billy zich dit keer ook echt aan deze afspraak houdt?  Als de boodschappen binnenkomen ziet Chipp namelijk dat er voor de vrouwen een andere groente is. Billy geeft toe dat dit zo is maar volgens haar kan dit, omdat je groentes om mag wisselen. Chipp vindt dit op zijn beurt niet eerlijk. Dit omdat hij vorige week kritiek kreeg op zijn afwijkende boodschappenlijst. Maar volgens Billy zijn de situaties niet te vergelijken. Een groente omwisselen of een heel ander gerecht toevoegen is wel wat anders voegt ze eraan toe. De twee komen er niet uit en schreeuwend gaan ze uit elkaar. Sukkel mompelt Billy als ze boos wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Dennis at 12:04

  Wat een onzin…een kookwedstrijd is juist om eigen creativiteit in je gerechten toe te voegen….Billy moet niet zo zeuren.

 2. Kelly at 09:27

  Weer typisch Billy dit.
  Zij vind zichzelf altijd weer de uitzondering die de regel bevestigd.
  Waar ze een ander van beticht, dat geldt natuurlijk niet voor haarzelf. Nee, dan zit het weer net even anders volgens haar.
  En weer 200% overtuigd van haar eigen gelijk zijn zoals altijd. Dat is Billy!
  En krijgt ze een weerwoord, dan is Mevrouw weer hoogst verontwaardigd en is die ander een sukkel, dom, stom of noem maar op.
  Ik mag toch van harte hopen Billy de 4e kookwedstrijd keihard verliest. Met een gezonde dosis fanatisme is niks mis.
  Maar zij gedraagt zich ronduit vals. Zo iemand gun ik geen overwinning.

 3. anneke at 09:21

  Billy en Chipp zijn de aanvoerders , maar Bas bemoeid zich met de indeling waar iedereen staat
  Laat me raden Jeroen mag weer de afwas doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *