Billy vreest voor haar plek door de wekelijkse nominaties

Billy vreest voor haar plek door de wekelijkse nominaties

De stemmen zijn verdeeld en het zijn Baldr en José die in de gevarenzone zitten. Één van hen zal morgen Utopia moeten verlaten. Langzaam gaat de groep uit elkaar en wordt er hier en daar nagepraat over wat er zojuist is gebeurd. Billy loopt stilzwijgend naar buiten. Ze heeft negen stemmen gehad en deze komen hard aan. Kantje boord grapt Billy als ze naast Mehmet loopt. Maybe next week antwoordt Mehmet. Billy weet dit zo net nog niet. Als Baldr morgen weggaat heb ik al drie stemmen minder legt ze verder uit. De stemmen van Cemal komen bij Billy het hards aan. Hij gaf deze stemmen met de mededeling dat geld nooit boven vriendschap mag staan. Billy heeft geen idee waar hij op doelt en dit bespreekt ze met Mehmet. Mehmet weet ook niet waar Cemal op doelde en adviseert haar om dit met hem zelf te bespreken. Je ziet nu wel wie er in de gevarenzone zitten gaat Mehmet verder. Billy is zich hier meer dan bewust van en ze vreest dan ook voor haar plek. Ik ga dit niet overleven, dat weet ik 100% zeker sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. chagija at 13:27

    Tja dan had hij eigenlijk op Romy moeten stemmen want als je iemand iets geeft mag je er niet over door blijven gaan. Dan heeft ze het niet uit vriendschap gedaan maar om zichzelf beter te maken. Jammer van Romy ze is niet eerlijk om Cemal op te stoken en zelf buiten spel te blijven

  2. Ruud at 16:20

    Billy weet het natuurlijk weer niet waarom cemal het gedaan heb …denk eens na wat je zijn vriendin heeft aan gedaan. Volgende week lekker naar huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *