Baldr denkt dat zijn mede bewoners José niet wegsturen omdat ze veel geld verdient

Baldr denkt dat zijn mede bewoners José niet wegsturen omdat ze veel geld verdient

Baldr en José hebben de meeste stemmen gehad en zitten dus in de gevarenzone. Een van hen zal morgen naar huis gestuurd worden. In de kleedruimte komt Baldr Beau tegen en de twee gaan het gesprek erover aan. Het is goed zo fluistert Baldr met een sip gezicht. Je bent nog niet weg hoor probeert Beau hem moed in te spreken maar Baldr schat zijn kansen laag in. Hij denkt dat de groep José zal laten blijven omdat ze veel geld verdient. Beau is dit niet helemaal met hem eens. Ze heeft de meeste stemmen gehad legt ze verder uit. En denkt dan ook dat de mensen die vandaag op José gestemd hebben dit morgen weer zullen doen. Dan mag jij blijven gaat ze verder. Baldr lijkt minder zeker te zijn van deze theorie en hij houdt er dan ook rekening mee dat hij morgen naar huis gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. chagija at 13:41

    oh is baldr weer zielig, geef hem de zakdoekjes en aub eruit met die nietsnut, heeft lang genoeg geduurd met hem. Hij heeft zijn bruiloft gehad het is wel welletjes zo met hem Weg met hem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *